Den selvforsynende have
Selvforsyning til husbehov
Udlejning

At leje en pladevibrator

En pladevibrator er en maskine, de fleste gør-det-selv-folk kommer til at stifte bekendtskab med på det ene eller andet tidspunkt.

Det er nemlig en ganske handy maskine, der giver mulighed for at pakke sten, sand og jord tæt, således det ikke ligger løst længere.

Det er dog sjældent, man egentlig for brug for en sådan en.

Hvis man derfor står, og netop skal bruge en, skal man derfor gøre op med sig selv, hvor vidt man bør købe eller leje en pladevibrator.

Det er helt klar en fordel at købe pladevibratoren, såfremt ens udsigt siger, man kommer til at bruge denne relativt ofte – enten personligt eller i familien.

Hvis det dog blot er til et enkeltstående projekt, man skal anvende en pladevibrator, en pengene dog formentlig givet bedst ud til udlejning.
 

Lej en motorbør, og let arbejdet fra dine skuldre


Motorbøren er den rette maskine til dig, der har brug for at transportere store mængder af tunge ting til eksempelvis et byggeprojekt, en renovationsopgave eller andet.

Motorbøren kan bedst beskrives som værende en motoriseret trillebør, hvilket gør den noget mere mobil.

Dertil kommer, at motorbøren oftest kan klare markant mere belastning, hvilket reelt betyder, du kan transportere mere og tungere ad gangen. Hvis du således står overfor en opgave, hvor der eksempelvis skal transporteres masser af jord fra A til B, kan det være en god idé med en motorbør, da denne ganske enkelt vil klare opgaven hurtigere, nemmere og bedre end en regulær trillebør.

Du har mulighed for at leje en motorbør i dit lokale byggemarked eller hos et firma, der lejer maskiner ud til private, hvilket kan spare dig for meget besvær.
 

Lej trailere i dit lokalområde


Man kan ganske enkelt ikke komme udenom, at man nogle gange har brug for en trailer.

For de fleste er dette dog kun få gange om året, hvorfor det ikke kan betale sig at investere i egen trailer. Mange vælger derfor trailerudlejning, der man her har mulighed for at leje en trailer i en kortere periode af gangen, ligesom prisen ofte også er ret konkurrencedygtig og skarp.

Trailerudlejning er muligt ved mange byggemarkeder, varehuse og andre firmaer, hvilket man ofte kan finde i sit lokalområde. Mange af disse virksomheder har ofte priser og takster til at stå på sin hjemmeside, hvorfor man med få minutters research kan finde frem til den billigste udlejer af trailere i ens lokalområde, således man sparer lidt penge på den front.
 

Spar penge og plads – lej dit værktøj!


Mange danskere vil gerne have deres helt rigtige værktøj, og det kan vi sagtens forstå.

Det er således også en rigtig god idé at have det allermest basale til at ligge i garagen – eksempelvis hamre, save, skruetrækkere og så videre.

Men mere avanceret, dyrt udstyr, der sjældent bruges, behøver ikke at ligge i garagen.

Der er nemlig en række fordele ved at benytte sig af værktøjsudlejning i stedet for.

Ved værktøjsudlejning har du nemlig mulighed for at leje værktøj til ret konkurrencedygtige priser. I stedet for at betale store engangsbeløb, kan du derfor betale et mindre beløb for at leje det pågældende stykke værktøj i et par dage.

Dertil kommer, at du sparer en masse plads i garagen, således værktøjet, du alligevel ikke bruger, optager unødigt plads i garagen.

 

Maskinudlejning i praksis


Står du overfor en krævende, hård byggeopgave? Så kan det være en fordel at leje maskiner til at hjælpe dig. Maskinudlejning byder nemlig oftest på billige priser, hvor den relativt lille udgift oftest er godt givet ud i form af sparede mandetimer, slid på kroppen og andet.

Maskinudlejning er ofte en mulighed i mange byggemarkeder, hvor der lejes ud af et mindre eller større sortiment af diverse maskiner, der kan anvendes i forskellige byggeopgaver.

Ligeledes findes der også firmaer, der simpelthen specialiserer sig i og beskæftiger sig med at leje maskiner ud.

Det kan for nogle mennesker virke som en lidt uoverskuelig, eller måske endda svær, opgave at skulle anvende fremmede maskiner – men frygt ej. Der følger nemlig gerne kyndig vejledning med, således du kommer nemt og hurtigt i gang med den enkelte maskine.

Flyttebox

Skal du flytte kan du leje en Flyttebox som bliver stillet i din have, hvor du nemt kan flytte dine ting ud. Flytteboxen gør det nemt og fleksibelt at flytte, for du behøver ikke slæbe alle dine møbler på en dag. Du kan bære dem ud i Flytteboxen i ro og mag.

Om du skal flytte kort eller langt er Flytteboxen et fint alternativ til de gammeldags flyttemænd.

Der kan være mange penge at spare på en Flyttebox hvis du ikke skal flytte direkte fra A til B. Hvis du hyrer et flyttefirma til sådan en flytning, skal flyttemanden have fat i dine ting 4 gange

  1. når de skal bæres ud af dit hjem
  2. når de skal læsses af flyttebilen på flyttefirmaets depot
  3. når de skal læsses på flyttebilen igen
  4. når de skal flyttes ind i det nye hjem

Med en Flyttebox, flytter du tingene ud i Flytteboxen, som bliver kørt til opmagasinering. Når du er klar til at flytte ind på den nye adresse, bliver flytteboxen leveret og tingene kan flyttes ind. Altså kun 2 berøringer af tingene i modsætning til de 4 som flyttemændene skal have.

Depotrum

Har du brug for opmagasinering af dine ting i forbindelse med omlægning af haven, ombygning af huset eller lignende, kan du leje en container og få den leveret i haven som et depotrum.

Har du ikke plads i haven, kan du leje et opbevaringsrum til dine ting. Lejer du hos en self storage virksomhed som BOXIT kan du gratis låne en lukket flyttetrailer til at flytte dine ting ud til opbevaringsrummet.

Den selvforsynende haveJohn SeymourHavelinksBelægningsstenHavelirUdlejningAlgerens